(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

L&T:n Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 250 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito- huolto- sekä asennustehtävistä. Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle

SÄHKÖASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Haemme vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa, itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa. Tehtäväsi tulee pääosin olemaan sähköhuolloissa ja niihin liittyvissä kunnossapito-, korjaus- ja asiantuntijatehtävissä pääkaupunkiseudun asiakaskohteissamme.

Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta, useamman vuoden työkokemusta vastaavista töistä, yleisten järjestelmien hallintaa, vastuullista otetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Suoritettu ammattitutkinto ja Sähköpätevyys 2 -todistus katsotaan eduksi. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.7 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat työnjohtaja Miro Konttiselta, p. 050-3850982 arkisin klo 8-16 välillä.