(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Nyt haussa osaava sähköasentaja asiakasyrityksellemme kerrostyömaalle Tampereen alueelle.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä sekä alan koulutusta. Etsimämme tekijä on tarkka ja huolellinen työskentelijä, jonka työmotivaatio on huipussaan.

Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, sähkötyöturvallisuuskoulutusta, tulityökorttia sekä EA1-korttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi!

Työn aloitus sopimuksen mukaan elokuun aikana. Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30. Palkkaus sähköistysalan TES mukaan. 

Tarjoamme sinulle:

-monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään rakennusalan osaamistasi

-loistavan tilaisuuden päästä verkostoitumaan alan yrityksiin luotettavan työnantajan palveluksessa

-mukavan työtiimin ja nuorekkaan porukan WorkPowerilta!

-tarjoamme työntekijöille virkistystoimintaa

-mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti mm. koulun ohella

-mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kehittää sitä.

Tarjolla mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamista mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa mukavassa työporukassa. Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua ja lähettää hakemus heti tänään!

Lisätiedot: Katja Metsäkylä p. 040 646 2426