(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme 

SÄHKÖASENTAJAA

Tampereelle.

Yritys on luotettava ja kasvava sähköurakointialan talotekniikan toteuttaja.

Työ pitää sisällään monipuolisia talopuolen sähköasennuksia sekä huoltoa ja kunnossapitoa. Kohteet ovat teollisuuskiinteistöjä ja toimistorakennuksia, kouluja ja palvelutaloja, kerrostaloja, rivitaloja sekä omakotitaloja Pirkanmaan alueella.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta sekä voimassa olevaa sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia. Aikaisempaa työkokemusta sinulla tulisi olla vähintään kahden vuoden ajalta uudisasuntopuolelta. Arvostamme reipasta työotetta ja hyvää motivaatiota työskennellä vaihtelevissa kohteissa.

Tarjoamme sinulle työpaikan rautaisten ammattilaisten joukossa. Osaavalle tekijälle on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on ma-pe klo 7.00 -15.30. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tekijää tarvitaan heti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi: www.carrot.fi

Lisätietoja 0406899111/Satu

Carrot - Aamuksi töihin

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.