(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme nyt asiakasyrityksellemme sähköasentajia sekä uudis- että saneerauskohteisiin Turkuun ja lähialueille. Edellytämme hakijoilta alan koulutusta sekä voimassaolevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja.

Aikaisempi työkokemus sähköalalta erilaisista työkohteista sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätöntä. Tärkeää ovat myös huolellinen ja asiakaslähtöinen työote ja halu kehittyä sähköasentajan työssä.

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi vaihtuvien työkohteiden vuoksi. 

Tarjoamme aluksi määräaikaisen työsuhteen mutta työllistyminen myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoille on mahdollista. 

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi ja mahdollisimman tarkan kuvauksen aikaisemmasta työkokemuksestasi sähköasennusalalta.

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. 

www.carrot.fi

Carrot - meillä on töitä

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.