(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Haemme nyt ammattitaitoisia ja itsenäiseen työhön kykeneviä SÄHKÖASENTAJIA tiimiimme Helsinkiin.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässäsi huolehdit kiinteistöjen ylläpidon ja saneerausten sähköasennustehtävistä eri asiakaskohteissamme Helsingissä. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7–15.30 välillä, ja tarvitset tehtävässä B- ajokortin sekä auton, koska asiakaskohteet voivat sijaita kaukana toisistaan. Kyseessä on vakituinen työsuhde.


Edellytämme vähintään sähköasentajan perustutkintoa ja vankkaa kokemusta sähköistysalalta. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään valituilta henkilöiltä edellytämme nuhteetonta taustaa ja heille tehdään suppea turvallisuusselvitys.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen.  Meillä ISS: llä on paljon erilaisia koulutus ja uramahdollisuuksia. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 13.7.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -