(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Joensuu

Haemme kahta motivoitunutta sähköasentajaa asiakaskohteisiimme vaihteleviin ja monipuolisiin sähköasennuksiin. Asiakaskohteet ovat mm. teollisuuskiinteistöjä, julkisia rakennuksia ja tehtaita.

Asentajan vastuulla ovat kiinteistöjen sähkölaitteiden asennukset, kunnossapito ja huolto. Tehtävä sisältää vianhakua, korjaus- ja ennakkohuoltotehtäviä asiakaskohteissamme. Toimit osana työryhmää sekä yhteistyössä asiakkaiden edustajien kanssa.

Sinulle tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille tärkeää ja arvostamme 0-tapaturmaa ajattelumallia.

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Tehtävässä tarvitaan oikeaa asennetta työntekoa kohtaan ja sähköasentajan koulutusta, sekä useamman vuoden työkokemusta alalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jouko Konstig p. 050 390 1901.

Hae tehtävää 26.4.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.