(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Itsenäiseen työhön kykenevä sähköasentaja (vaatimuksena n. 2.v kokemusta sähköasentajan töistä) nuorekkaan asiakasyrityksen asennustöihin.  Työnkuva on olla putkimiehen apuna asentamassa ilma/vesipumppuja sekä maalämpövaihtimia asunto-osakeyhtiöihin. Työaikojen ja paikkojen suhteen täytyy löytyä hieman joustoa, kohteita voi silloin tällöin olla myös Pirkanmaan ulkopuolella esim. Porissa. Voimassaoleva työturvakortti vaaditaan työmaille. Hyvälle, porukkaan sopivalle sähkärille vakipaikka tästä! Valinta voidaan tehdä jo ennen hakuajan umpeutumista mikäli sopiva tekijä löytyy.

Hakemukset linkistä tai sähköpostilla saara.antila@varvaamo.fi. Rimpauttaa voi 0400 321 504. Tule käymään toimistollamme kahvilla ja kertomaan itsestäsi meille.

Värväämö on nuorekas ja erilainen työnvälitystoimisto, joka on tuonut alalle täysin uuden toimintatavan. Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja työstä, jota ammattilaisemme tekevät. Työntekijöillemme tarjoamme mm. liikunta-aktiviteetteja, lounasseteliedun ja hyvän työterveyshuollon. 

Lisätietoa Värväämön toiminnasta: https://youtu.be/b30Q-LHf0XA

 

 

Kaupunki: Tampere, Orivesi, Lempäälä, Nokia, Valkeakoski, Akaa, Pirkkala, Ylöjärvi, Sastamala, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala