(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Hydrauliikkalaitteita valmistava asiakkaamme etsii sähköasentajaa Ylöjärven tehtaalleen.

Etsimämme työntekijä osaa teollisuuden sähkökeskusten kuvien lukutaidon ja kokoonpanon.

Työssä onnistuminen vaatii tarkkuutta, itsenäistä työotetta ja huolellisuutta. Pohjalla voi olla esimerkiksi jokin sähkö- tai automaatioalan koulutus sekä muutaman vuoden työkokemus.

Ominaisuuksista tärkeimpiä ovat hyvä työmotivaatio, hyvät kädentaidot, kyky noudattaa ohjeita sekä aito halu oppia uutta.Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn maailman johtavassa hydrauliikkalaitteita valmistavassa suomalaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää osaamistaan. Työtä tehdään yhdessä vuorossa päivisin ja työaikaan on käytössä liukuma niin, että vuoron aloitus tapahtuu klo 6-9 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja alkuun vuokratyösuhde, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen omaksi työntekijäksi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.