(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖASENTAJA, Vimpeli / Lappajärvi
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

 

Haemme asiakkaallemme  vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta

SÄHKÖASENTAJAA

Tulet tekemään monipuolisia  sähköasennuksia –ja urakointeja pääsääntöisesti Järviseudun alueella. Työkohteet  ovat vaihtelevia niin teollisuudessa kuin yksityisellä puolella

Sinulla on sähköalan peruskoulutus sekä voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortit. Aikaisempi kokemus alan työtehtävistä luetaan eduksesi mutta aito kiinnostus alaa kohtaan on myös erityisen tärkeää. Osaat lukea sähköpiirustuksia ja työskennellä itsenäisesti. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden ja vuorovaikutustaitojen tärkeyden.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävät ja toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen Manpower Oy:n kautta Voima-Asennus Oy:llä Vimpelissä. Työajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7.30 -16.00. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta sekä tietysti hyvän palkan.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pikaisesti mutta viimeistään 15.10.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja cv:si sähköpostitse mari.alahuhtala@manpowergroup.fi, Lisätietoja tehtävästä antaa Manpower Oy:n Seniorkonsultti Mari Alahuhtala p. 040 652 8481.