(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, Viikinmäki
Helsingin seudun ympäristöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Haemme Viikinmäen jätevedenpuhdistamolle

SÄHKÖASENTAJAA

Pääkaupunkiseudulla on kaksi jätevedenpuhdistamoa: Helsingin Viikinmäessä ja Espoon Suomenojalla. Työskentelet vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolla, joka huolehtii puhdistamoiden ja jätevedenpumppaamoiden elinkaaren hallinnasta. Osastolla työskentelee noin 100 vesihuollon ammattilaista.

Tehtäviisi kuuluvat Viikinmäen jätevedenpuhdistamon ja Helsinki-Vantaan alueen jätevedenpumppaamoiden sähkölaitteiden kunnossapito-, käyttö- ja huoltotyöt. Osallistut myös tarvittaessa automaatiotöihin. Tehtävään kuuluu varallaolovelvollisuus.

Sinulla on sähköasentajan ammatillinen koulutus ja kokemusta sähköalan työtehtävistä. Katsomme eduksi kokemuksen kunnossapitojärjestelmän käytöstä sekä automaatiotekniikan tuntemuksen. Arvostamme vastuullista työotetta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuolisia tehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. 

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat laitosinsinööri Oskari Reipsar puh. 09 1561 3434, oskari.reipsar(at)hsy.fi ja yksikön päällikkö Kari Reinikainen puh. 09 1561 3464, kari.reinikainen(at)hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 19.2.2018 klo 15.00: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f20aa419