Sähköasentaja Vihtavuoreen (FI.CO. Oy)
FI.CO. Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2021
TEHTÄVÄNKUVAUS

Etsimme yhteistyökumppanimme FI.CO Oy:n tiimin vahvistukseksi ja kasvun tueksi uutta sähköasentajaa. Rekrytoitava henkilö työllistyy kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Sähköasentajana astut kuvaan ajoneuvon alustan eli nupin ja lavan saapumisen jälkeen; kaikki mistä valmistettava ajoneuvo koostuu aina säiliön rakenteista alkaen, rakennetaan FI.CO:lla. Vastaat valmistettavien ajoneuvojen sähköasennuksista, jonka lisäksi työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia varustelutöitä. Autojen sähköistyksen yhteydessä tehdään myös ohjelmointia.

Töitä tehdään arkena klo 7-15:30.

Halutessasi voit tutustua yritykseen tarkemmin täällä.

MILLAISTA OSAAJA HAEMME?

Tehtävässä menestyvällä sähköasentajalla on jo useamman vuoden verran kokemusta sähköasennuksesta erityisesti ajoneuvosähköihin liittyen. Sähkökuvien lukutaito on erittäin tärkeää, sillä toimit tehtävässä itsenäisesti. Mikäli omaat ohjelmointitaitoja, pääset hyödyntämään osaamistasi ajoneuvojen logiikoiden ohjelmoinnissa. Lisäksi yleinen tietämys logiikoista on eduksesi. Eduksesi on myös IFM-antureiden sekä Schneiderin tuotteiden tuntemus. Työ on ajoittain fyysisesti raskasta ja asennuksia tehdään paikoin ahtaissakin olosuhteissa.

Toimenkuvaasi kuuluu yhteistyö FI.CO. Oy:n emoyhtiö Cappellotton sähköinsinöörien kanssa, joten edellytämme hyvää englannin kielen taitoa. Myös osa piirustuksista ovat englanniksi.


MITÄ FI.CO. TARJOAA SINULLE?

FI.CO:lla töitä tehdään hulvattoman huumorin siivittämänä iloisessa ja välittömässä yhteisössä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Toiminnan keskiössä on asiakkaasta välittäminen, mutta myös aito innostus omaa työtä kohtaan ja usko siihen mitä tehdään.

FI.CO:lla pääset osaksi tiivistä työyhteisöä ja viiden ammattilaisen tuotantotiimiä, jossa sinun on mahdollista kasvaa ja kehittyä.

KIINNOSTUITKO?

TEMP-TEAM toimii yhteistyökumppanina rekrytoinnissa. Valittu henkilö työllistyy kokoaikaiseen ja vakituiseen vuokratyösuhteeseen TEMP-TEAMin kautta, mutta siirtyminen FI.CO. Oy:n kirjoille on mahdollinen. Työt pääset aloittamaan nopeallakin aikataululla ja toivottu aloitusajankohta on heinä-elokuun 2021 aikana. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Jäämme odottamaan hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Sähkösentaja Vihtavuoreen (FI.CO. Oy). Muistathan lisätä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR Consultant Essi Mäkinen. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Essin joko numerosta 040 567 3192 tai essi.makinen@temp-team.fi.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot