Sähköasentaja vesivoimalaitoksille
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020
Oletko motivoitunut ja innokas työntekijä, joka kaipaa uusia haasteita? Liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt kahta sähköasentajaa teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksiin. Tulet työskentelemään Oulu-, Emä-, Ii- ja Kemijoen vesivoimalaitoksilla. 

Tehtävä edellyttää sähköasentajan perustutkintoa sekä riittävää työkokemusta sähköalan tehtävistä. Odotamme, että olet motivoitunut kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti vesivoimalaitosten sekä sähköasemien eri järjestelmiin liittyen. Kokemus mekaanisista asennuksista katsotaan eduksi. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työn tekemiseen, hyvää vuorovaikutustaitoa sekä sopeutumiskykyä vaihteleviin tehtäviin. Tehtävässä odotetaan matkustushalukkuutta. 

Tarjolla on kilpailukykyinen palkkaus, mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen, ammattitaitoisen tiimin tuki sekä ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Caverion panostaa vahvasti myös työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Käy tutustumassa mahdollisiin työcavereihin: www.caverion.fi/caverikirja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta vesivoiman asiantuntija Jarkko Happo, p. 0401735533 tai sähköpostitse jarkko.happo@caverion.com. 

Hae tehtävää 30.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot