(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (Valkeakoski)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Yhteistyökumppanimme on pirkanmaalainen kiinteistönhoito- ja huoltopalveluihin panostava kiinteistöpalvelualan yritys. Yrityksen sopimuskohteet koostuvat taloyhtiöistä, liike- ja teollisuuskiinteistöistä sekä erilaisista palvelutaloista Valkeakosken alueella. He etsivät nyt joukkoonsa ammattitaitoista ja osaavaa sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan 4 kk:den vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijällä on tarkoitus työllistyä yrityksen työntekijäksi.

Sähköasentajan työt koostuvat erilaisista kiinteistöjen sähköihin liittyvistä huolto- ja korjaustoimenpiteistä ja vianetsinnästä sekä tarvittaessa muista sisätilojen huoltoon liittyvistä tehtävistä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. sähköalan perustutkintoa ja muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavista talotekniikkapuolen työtehtävistä sähköasennusten osalta. Hakijan tulee hallita sekä heikko- että vahva virta-asennukset. Toivomme valittavan henkilön olevan moniosaaja, joka ei jää huoltotoimissa toimettomaksi vaan osaa tarttua tehtävään ja tehdä tarvittavat toimenpiteet. Tehtävä edellyttää voimassa olevia työturva-, sähkötyöturva- ja hätäensiapukortteja.

Työtä tehdään arkisin 7,5 h päivässä. Mahdollista päivystyksistä sovitaan erikseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.