(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja vakituiseen työsuhteeseen
LPOnet Osk Anl

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019
LPOnet Osk Anl
Vuonna 1931 perustettu LPOnet on moderni asiakasomisteinen tietoliikenneyhtiö, joka panostaa vahvasti valokuituverkkojen rakentamiseen ja kuituverkon palveluihin kuluttaja- ja yritysasiakkaille.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme LPOnet:lle sähköasentajaa monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Työtehtävät liittyvät laitetiloihin ja operaattoripalveluihin. Laitetilat suunnitellaan, asennetaan ja hoidetaan ylläpito ja dokumentointi. Laitetiloja operoidaan operaattoreiden kanssa. Työ on sidosryhmätyöskentelyä ja edellyttää hyviä kommunikointitaitoja. Asentaja tekee myös verkko- ja liittymäasennuksia.
Odotamme sinulta
Kokemusta monipuolisista sähköasentajan töistä vaaditaan. Kokemus kiinteistöhuollosta on eduksi.
Työ on hyvin itsenäistä ja tehtävänkuvassa korostuu kyky johtaa omaa työtä. Suunnitelmallisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja tarvitaan. Sujuva suomenkieli on ehdoton edellytys kommunikoinnin sujuvuuden kannalta ja ruotsinkielestä on etua. Hakijalla tulee olla ajokortti.
Koulutus ja työkokemus
Sähköasentajan koulutus.
Muut tiedot
Työhön annetaan hyvä perehdytys ja pitkälle pääsee sähköasentajan koulutuksella sekä hyvällä asenteella.

Tässä on hieno tilaisuus päästä mukaan kasvavalle alalle. LPOnet tarjoaa hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan. Toimi nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Malmberg, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.04.2019 mennessä.