(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, vakituinen (Haku päättynyt)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme nyt asiakkaallemme

Sähköasentajaa

Sähkökeskusten tarkastajaksi Keravalle

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvässä työyhteisössä sekä taatusti töitä ja tekemistä. Liukuva työaika ja vapaus oman työn järjestämiseen kuuluvat asiakkaamme toimintatapoihin.

Yrityksessä valmistetaan rakennusten kiinteistösähkökeskuksia sekä ohjaus- ja sähkökeskuksia kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Tarkastajamme hoitavat keskusten lopputarkastuksen niin asennusten, viimeistelyn kuin toiminnallisuuden osalta. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä tinkimätöntä turvallisuusasennetta.

Tehtävässä tarvitaan vahva tietämys sähkökeskuksista, niiden toiminnallisuudesta sekä niissä käytettävistä komponenteista. Oleellista on myös kyky lukea rakennepiirustuksia ja piirikaavioita.

Soveltuva koulutus on sähkö- tai automaatioasentajan peruskoulutus. Arvostamme aiempaa kokemusta alalta, erityisesti kiinteistösähkökeskusten ja/tai kone- ja laitevalmistajille suunnattujen ohjaus- ja sähkökeskusten tuotannossa ja tarkastuksessa.

Edellytämme sähkötyöturvallisuuskorttia tai valmiutta osallistua kyseiseen koulutukseen, jännitetyön koulutus on toivottava.

Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä, rekrytointivastaava Jasmin Ekroos puh: 044 412 4539 jasmin.ekroos@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.