(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja vaihtuviin kohteisiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme sähköasentajaa vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaan alueelle. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut tamperelainen yritys, joka hoitaa muun muassa sähköurakointeja, sähkösuunnittelua ja sähköasennuksia yrityksille, yhteisöille ja yksityiselle toimijoille.

Edellytämme hakijalta vähintään kahden vuoden työkokemusta sähköalalta, sillä tässä tehtävässä työntekijän tulee kyetä hoitamaan työnsä toisinaan itsenäisesti. Tehtävät koostuvat pääosin kauppakeskuksen liiketilojen sähköistyksistä ja sähköasennuksista.

Työ alkaa heti tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Työsuhteen arvioitu kesto on 1-2 kk, hyvällä tekijälle on erinomainen mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Palkkaus määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Mikäli työ kiinnostaa, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti kotisivujemme kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi

Avainsanat: sähköasentaja, keikkatyö, kokopäivätyö, sähköasennus