Sähköasentaja uudiskohteeseen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sähköasentajaa Tampereelle uudiskohteeseen. Valittu henkilö tulee työskentelemään määräaikaisessa ja projektiluontoisessa vuokratyösuhteessa.

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta uudiskohteiden sähköasennustehtävistä. Jo karttuneen työkokemuksen lisäksi tarvitset kiinnostusta alaa kohtaan ja halua kehittyä työssä, jotta pärjäät tässä tehtävässä. Vastuunkantokyky ja asioiden nopea omaksuminen ovatkin tärkeitä ominaisuuksia tätä työnkuvaa ajatellen. Saatatkin olla etsimämme työntekijä, jos olet aidosti motivoitunut, kunnianhimoinen ja todella pidät työstäsi! 

Edellytämme sähköalan koulutusta sekä sähköturvallisuuskorttia.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisia projekteja hyvässä ja vakavaraisessa yrityksessä. Maksamme palkan aina ajallaan ja pidämme huolta muutenkin työntekijöistämme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Sofia Rosvall, 050 3811000/ sofia.rosvall@nordic.fi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393684
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sofia Rosvall (sofia.rosvall (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa