(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Urjalaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Haemme asiakkaallemme Jawiko Oy:lle Urjalaan

 

SÄHKÖASENTAJAA

 

teolliseen sähköasennukseen nostureiden kokoonpanossa. Työnkuvaan kuuluu sähkömekaanisten, hydraulisten ja pneumaattisten laitteiden kokoonpanoa.

 

Hakijan eduksi luetaan:

 

- Työhön soveltuva koulutus

- Kokemus sähköasennuksesta teollisuuden puolelta

 

Jawiko Oy on yksi Suomen merkittävimmistä nostolaitteiden teräsosien valmistajista. Jawiko tekee teollisuusnosturien siltapalkkeja eli pääkannattajia. Heidän osaamisensa toinen kulmakivi on sähkömekaanisten laitteiden kokoonpano.

 

Työ on lähtökohtaisesti 1-vuorotyötä, mutta valmius 2-vuorotyöhön oltava. Palkkaus teknologiateollisuuden TES. Työ alkaa heti sopivien hakijoiden löytyessä. Työ alkaa vuokratyönä, mahdollisuus siirtyä yrityksen kirjoille 4kk jälkeen.

 

Hae paikkaa heti kotisivujemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi kautta, ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa Janne Malmisaari, puh. 044 412 4637, janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.