(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja urakointiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020
Uusien mielenkiintoisten asiakkuuksien myötä jatkamme vahvaa kasvuamme ja kaipaamme kohteisiimme lisää mahtavia työcavereita! Tällä hetkellä vahvistamme asennustiimiämme Pirkanmaan alueella ja haemme kokenutta sähköasentajaa urakointiin. 

Tässä työssä sinun työpäiväsi ovat monipuolisia, ja täyttyvät vaihtelevista asennustehtävistä. Osallistut kiinteistöjen sähkö- ja heikkovirta-asennuksiin. Ymmärrät oman tonttisi merkityksen osana suurempaa kokonaisuutta ja pystyt ottamaan vastuun omasta tekemisestä ja työnjäljestä. 

Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta sähköasentajan tehtävistä sekä sähköasentajan koulutusta. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Ville Kulmala, p. 050 325 4150 tai sähköpostitse ville.kulmala@caverion.com.

Tiimicaverisi jo odottavat sinua, tule mukaan! Hae nyt tai viimeistään 27.6.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.