(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja urakointiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Vaasa

Haemme motivoitunutta sähköasentajaa asiakaskohteisiimme vaihteleviin ja monipuolisiin sähköasennuksiin määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2019 asti. Tulet työskentelemään isoissa ja pienemmissä projekteissa Vaasan alueella yhdessä huipputiimin kanssa! Asentajan vastuulla ovat kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten sähköasennukset. Tehtävä sisältää sekä uudisasennusta, saneerausta että huoltotehtäviä.

Työskentelemällä meillä saat monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille tärkeää ja arvostamme työntekijöidemme turvallisuudesta huolehtimisesta.

Tehtävässä tarvitaan oikeaa asennetta työntekoa kohtaan ja sähköasentajan koulutusta, sekä hieman jo työkokemusta alalta. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä, me tuemme sinua matkalla alan ammattilaiseksi. Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin Jan Yrttiaho, p. 050 533 3441 tai Jari Herttua, p. 040 843 7830. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.

Hae tehtävää 01.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.