(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja urakoihin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Uusien mielenkiintoisten asiakkuuksien myötä jatkamme vahvaa kasvuamme ja kaipaamme kohteisiimme lisää mahtavia työcavereita! Tällä hetkellä vahvistamme asennustiimiämme Lahden alueella. Pukiessasi päälle Caverionin työtakin näyttäydyt ulospäin oma-aloitteisena ja motivoituneena osaajana, joka hoitaa oman alueensa työmaalla ammattitaidolla.

Meillä jokainen tiimiläinen on tärkeä ja huomioidaan. Tässä työssä sinun työpäiväsi ovat monipuolisia, ja täyttyvät vaihtelevista asennustehtävistä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen, meille työnjälki on tärkeää, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme ja työcavereistamme.

Tässä tehtävässä osallistut kiinteistöjen sähkö- ja heikkovirta-asennuksiin. Ymmärrät oman tonttisi merkityksen osana suurempaa kokonaisuutta ja pystyt ottamaan vastuun omasta tekemisestä ja työnjäljestä. Työkohteissa tapaat innolla muita ammattilaisia ja olet oivaltanut myös yhteishengen arvon.

Aikaisempi muutaman vuoden työkokemus sähköasentajan työstä ja sähköasentajan koulutus antaa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen. Eduksi katsomme heikkovirtajärjestelmien osaamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Eija Aroalho, p. 050 390 3727. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell 040 307 5053.

Innostuitko? Hae tehtävää 21.07.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.