(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja urakkatyömaille
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä sähköasennuksien ammattilainen? Haemme nyt sähköasentajia projektityöhön Turkuun. Työpäiväsi täyttyvät sähköasennustöistä urakkatyömaillamme Turun talousalueella. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Uutena sähköasentajanamme olet tottunut oman toiminnan suunnitteluun sekä itsenäiseen työskentelyyn. Tukenasi on kuitenkin työpanostasi arvostava, ammattitaitoinen tiimi sekä laadukkaat, nykyaikaiset työkalut. Sinulla on mahdollisuus myös jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tarjoamme myös työntekijöillemme Caverionin kattavat henkilöstöedut.

Sinulla on sähköasentajan ammattitutkinto sekä muutaman vuoden kokemusta sähköasennustöistä. Kykenet myös sujuvaan yhteistyöhön asiakkaan kanssa ja ymmärrätkin hyvän asiakaspalvelun merkityksen urakkatyömailla.

Haemme asentajia vakinaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen sairaalatyömaalle.

Lisätietoja antaa Caverionin projektipäällikkö Janne Harju, p. 050 314 2065. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 4.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.