(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja urakkatyökohteisiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Pääkaupunkiseutu

Caverion etsii nyt sähköasentajaa vaihteleville urakointityömaille vahvistamaan huipputiimiämme! Toimenkuvasi on monipuolista ja siihen kuuluvat erilaiset sähköasennus-, korjaus- ja huoltotehtävät urakkakohteissamme ympäri pääkaupunkiseutua. Meillä on tapana olla tekemisistämme ja yrityksestämme rinta rottingilla ja kaipaamme sinua puhaltamaan samaan hiileen. Työ alkaa arvioidusti elokuussa mutta hae heti mukaan!

Tulet työskentelemään monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä yhdessä asentajakollegoiden, työmaan työnjohdon sekä pääurakoitsijan ja muiden urakoitsijoiden edustajien kanssa. Sinulla on jatkuvasti tukenasi asentavan tiimin tuki. Pääset lisäksi käyttämään nykyaikaisia työkaluja ja toimimaan turvallisessa työympäristössä.

Viihdyt tässä tehtävässä, mikäli olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Aikaisempi työkokemus sähköasentajan tehtävistä ja sähköasentajan koulutus antaa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asennuspäällikkö Jari Perälä p. 040 758 5626. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 25.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.