(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja urakkatöihin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Pääkaupunkiseutu

Haemme henkilöä sähköasentajan tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Toimit sähköasentajan tehtävissä uudis- ja perusparannuskohteissamme pääosin urakkatöissä. Pääset työskentelemään vaihtelevissa ja monipuolisissa kohteissa ammattitaitoisen ja työpanostasi arvostavan tiimin jäsenenä. Hae heti mukaan!

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja teet töitä mielelläsi myös porukassa. Tehtävään edellytetään sähköasentajan koulutusta ja ammattitaitoa sekä parin vuoden työkokemusta talotekniikkakohteiden sähköasennuksista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kenneth Matilainen, p. 040 843 7808. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 24.6.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.