(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja urakkaryhmään
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Pääkaupunkiseutu

Uusien mielenkiintoisten urakoiden myötä jatkamme vahvaa kasvuamme ja kaipaamme työmaillemme lisää mahtavia työcavereita uudiskerrostalojen pariin!

Tällä hetkellä vahvistamme asennustiimiämme pääkaupunkiseudulla. Pukiessasi päälle Caverionin työtakin näyttäydyt ulospäin oma-aloitteisena ja motivoituneena osaajana, joka hoitaa oman alueensa työmaalla ammattitaidolla.

Tässä työssä sinun työpäiväsi ovat monipuolisia, ja täyttyvät vaihtelevista asennustehtävistä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen, meille työnjälki on tärkeää, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme ja työcavereistamme. Toimenkuvaasi kuuluvat kerrostalojen sähköasennukset muun työryhmän mukana.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Sinulla on pitkäjänteinen ja systemaattinen ote työhön ja kestät myös painetta. Sinulla on ennestään sähköasentajan ammattitutkinto ja muutaman vuoden työkokemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Arto Honkarinta 050 560 1697. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 05.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.