Sähköasentaja urakkakohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020
Etsimme tiimimme vahvistukseksi oma-aloitteista ja vuorovaikutustaitoista osaajaa Seinäjoelle. Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset rakennus-, sairaala- ja teollisuushankkeiden sähköasennukset pääosin urakkakohteissamme. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, meillä pääset nauttimaan esimiehen luottamuksesta! Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi, kuten laajat työterveyspalvelut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Työssä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä. Kärkimieskokemus katsotaan eduksi ja pystytkin ottamaan vastuun urakan etenemisestä sekä työn jäljestä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, työn suunnitteluun ja tiukkojen aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet avoin, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sosiaalista pelisilmää. 

Lisätietoja antaa Caverionilta projektipäällikkö Kari Winter, p. 050 408 0160 tai aluepäällikkö Risto Keskitalo, p. 050 390 1273. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 31.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392226
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Muu, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki