(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja urakkakohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Etsimme tiimimme vahvistukseksi oma-aloitteista ja vuorovaikutustaitoista osaajaa Seinäjoelle. Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset rakennus-, sairaala- ja teollisuushankkeiden sähköasennukset pääosin urakkakohteissamme. Hae meille töihin!

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, meillä pääset nauttimaan esimiehen luottamuksesta! Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Työssä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä. Kärkimieskokemus katsotaan eduksi ja pystytkin ottamaan vastuun urakan etenemisestä ja työn jäljestä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, työn suunnitteluun ja tiukkojen aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet avoin, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sosiaalista pelisilmää.

Lisätietoja antaa Caverionilta Kari Winter, p. 050 408 0160 tai Risto Keskitalo, p. 050 390 1273. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 5.4.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.