(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja ulkovalaistusverkkojen pariin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018Työn kuvaus:
  Tampereen Vera Oy on palveluyhtiö, jonka liiketoiminnan ydin on sähkö- ja ulkovalaistusverkkojen sekä liikennevalojen rakentaminen ja kunnossapito sekä energianmittauspalvelut. Toimimme pääasiassa Pirkanmaalla, mutta projektitoimintaa meillä on koko Suomessa. Liikevaihtomme on 15 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on noin 100 sähköalan huippuammattilaista. Tampereen Vera Oy on osa Tampereen Sähkölaitos -konsernia. Veran toimitilat sijaitsevat Hervannassa.
Haemme nyt Veraan tiimin vahvistukseksi innokasta ja oppimishaluista
 
SÄHKÖASENTAJAA Infrapalvelut-yksikköön
 
Toimit osana ulkovalaistuksen rakentamisesta vastaavaa kymmenen hengen tiimiä. Työnkuvaasi kuuluvat ulkovalaistusverkkojen rakentaminen ja kunnossapito. Ulkovalaistus-tiimi työskentelee pääasiassa Pirkanmaan alueella monipuolisten projektien parissa.
 
Koulutuksesi on sähköasentaja ja sinulla on kokemusta infra-rakentamisen parissa työskentelystä esimerkiksi ulkovalaistusverkkojen tai liikennevalojen osa-alueelta. Olet yhteistyökykyinen, toimeen tarttuva sekä aktiivinen tekijä ja työskentelet mielelläsi projektiluonteisissa tehtävissä. C-ajokortti sekä tieturvakortti katsotaan eduksesi.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden ja hienon mahdollisuuden päästä kehittymään oman alasi asiantuntijaksi. Työnantajana haluamme toimia henkilöstömme suuntaan kuten asiakkaillemmekin, luotettavasti ja vastuullisesti. Meillä on pitkä kokemus ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.
 
Hae tehtävää 3.6.2018 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila 050 386 9841.

Asiakkaan tehtävänimike:  Sähköasentaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere