Sähköasentaja, työtätarjolla21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

Loimaan Seudun Sähkö Oy suorittaa sähköasennuksia ja sähköurakointia Loimaan talousalueella. Autamme kohteenne suunnittelussa, rakentamisessa tai saneeraamisessa. Kauttamme saat kaikki sähkötarvikkeet, -suunnittelun ja -asennukset. Olemme myös sertifioituja lämpökuvauksen ammattilaisia. Erityisosaamista on kertynyt maatalouskohteista: lämpökeskukset, kuivurit ja sikalat.

Loimaan Seudun Sähkö Oy hakee ammattimaiseen sähköasentajien joukkoonsa vahvistusta! Voit olla koulun penkiltä ponnistava tuore ammattilainen tai jo pidempään kokemusta kartuttanut tekijä, sillä tärkeintä on asenteesi työtä kohtaan. Työkohteet ovat erityisesti maatalouskohteita (kuivurit, sikalat ja lämpökeskukset), mutta myös yritysten sekä yksityistalouksien uudis- ja saneerauskohteita Kosken ja Loimaan seudulla.

Etsimme oma-aloitteisia työntekijöitä, joilla virtaa riittää. Sinulla ei mene sormi suuhun tiukan paikan tullen, ja haluat kehittää ammattitaitoasi sekä olla tärkeänä osana ammattilaisten tiimiä. Tärkeintä on, että omaat alan koulutuksen ja haluat olla mukana palvelemassa asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, käy jättämässä hakemuksesi ja voit olla seuraava sähköisen tiimimme vahvistus. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen elokuun loppuun asti, mutta työsopimukselle on myös mahdollista saada jatkoa määräaikaisuuden jälkeen. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Loimaa Jenni 0403075260 ja Isabella 050 582 4422 arkisin 9-15. 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1474187
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loimaa