Sähköasentaja (Turvalaiteasentaja) Seinäjoelle
NRC Group Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Etsimme sähköasentajaa NRC Group Finlandin kunnossapidon liiketoimintaan, kunnossapitoalueelle 5 Seinäjoelle.   

Sähköasentajana vastaat turvalaitteiden kunnossapidosta ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. Tarkka tehtävänkuva muodostetaan kokemuksesi ja oman kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran sähkötekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Pääset matkustamaan Suomen rataverkolla ja työskentelemään rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.  

Odotamme, että sinulla on sähköalan perustutkinto, voit olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppii uutta.  

Kokemus raitioteiden, rautateiden tai maanteiden ohjaus- ja turvalaitetöistä sekä sähkörata- ja vahvavirtatöistä katsotaan eduksi. Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tärkeintä on aito halu kehittyä sähköalan ammattilaiseksi sekä rakentamaan ja kunnossapitämään raideinfraa.  

Lisäksi tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa, hyvää terveydentilaa, valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina, matkustus- ja päivystysvalmiutta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti on etu.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Joonas Hytönen puhelimitse 040 863 0122, sähköpostitse joonas.hytonen@nrcgroup.fi sekä resurssipäällikkö Jessica Huovinen puhelimitse 040 570 1891, sähköpostitse jessica.huovinen@nrcgroup.fi. 

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0405701891
Sijainti: Seinäjoki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot