(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (Turku)
Ekisähkö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Hakuaika 04.12.2019 – 18.12.2019

Ekisähkö Oy on turkulainen, vuonna 1991 perustettu sähköalan perheyritys. Toteutamme onnistuneella lopputuloksella mm. sähköasennukset, sähköurakoinnit, lattialämmitykset, rännien sulanapidot, led-valaistukset ja muut sähkötyöt tarpeesi mukaan. Kokemuksemme ansiosta työt suoritetaan aina turvallisesti ja luotettavasti, asiakkaan toiveiden mukaan.

Ekisähkö Oy etsii kauttamme SÄHKÖASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät ovat pääasiassa yksityisille asiakkaille sekä taloyhtiöille tehtäviä monipuolisia keikkahommia, mutta lisäksi työssä voi tulla vastaan satunnaisia teollisuuden kohteita. Työpäiväsi ovat siis erittäin monipuolisia ja sisältävät töitä pienemmistä kohteista suurempiin kokonaisuuksiin. Työskentely tapahtuu ma-pe  klo 7:30-16:00 välillä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta, laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista, kokemusta vianetsinnästä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta itsenäisestä keikkatyöskentelystä, mutta tärkeintä meille on kuitenkin reipas asenne, luotettavuus sekä asiakaspalveluhenkisyys! Työn suorittaminen edellyttää myös ajokortin, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16. Ekisähkö Oy ei vastaa tiedusteluihin tässä vaiheessa.