(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJAA piktäaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle!

Työskentely tapahtuu erilaisissa uudis- ja saneerauskohteissa ja työtehtävät pitävät sisällään pääosin kaapelin vetoa sekä valaisin- ja pistorasia-asennuksia. Työnkuva määräytyy työntekijän aikaisemman kokemuksen mukaan, joten voit olla alalta jo kokemusta enemmän hankkinut henkilö tai urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä!

Katsomme eduksesi alan koulutuksen ja aikaisemmian kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä on hyvä työmoraali, oikea asenne työtä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden hankkiminen/uusiminen onnistuu meidän kautta.

Oletko hakemamme henkilö? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan heinä-/elokuussa! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.