(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Asiakasyrityksemme on LVIS-ratkaisuihin erikoistunut yritys, joka palvelee yrityksiä, kotitalouksia, taloyhtiöitä sekä muita tahoja Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Pääpalveluihin kuuluu LVI- ja putkityöt, sähkötyöt sekä kylmätekniikka- ja jäähdytysratkaisut.

Etsimme nyt sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Työtehtävät ovat monipuolisia ja palvelet sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaita. Työt suoritetaan pääsääntöisesti asiakaskohteissa Varsinais-Suomen alueella. 

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennustöistä. Liikkuvan työn vuoksi B-ajokortti on ehdoton edellytys. S2-pätevyys katsotaan eduksi. 

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä. Lisäksi sinulla vahva työyhteisön tuki, sekä saat mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista. Käytössäsi on yrityksen pakettiauto sekä työhön vaadittavat työkalut. 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346.