(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖASENTAJA, TURKU JA RAUMA
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

 

ETSIMME TEOLLISUUDEN SÄHKÖASENTAJIA

 

Mitä tarjolla:

Nautitko sähköisestä ympäristöstä teollisuusalalla? Saatko kipinän teollisuuden kunnossapidosta ja käsillä työskentelystä? Etsimme parhaillaan Teollisuuden Sähköasentajia erilaisiin kunnossapidon tehtäviin Turun & Rauman alueelle kokopäiväisiin töihin.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle laajalti monipuolisia teollisuuden kunnossapidon tehtäviä Turun & Rauman talousalueilla asiakasyritysten luona. Tehtävässä saatat päästä työstämään ajan havinat nähneitä 1960 – luvun koneita tai vaihtoehtoisesti hypätä nykyaikaan 2000 – luvun robottien kimppuun kuin Iso Arska konsanaan. Yrityksemme tarjoaa avaimet henkilökohtaiseen urakehitykseen ja työympäristön missä ei tarvitse pelätä uusien työtä kehittävien ideoiden esille tuomista. Pääset osaksi ihmisläheistä työporukkaa, missä vallitsee hyvä tekemisen meininki ja ryhmähenki! 

Etsimämme henkilö:

Etsimme Turun alueelle tekijää, jolle on karttunut jo jonkin verran teollisuuden sähköosaamista ja joka omaa palvelualttiin työasenteen. Rauman alueelle etsimämme tekijä voi olla joko kokenut kettu tai vastavalmistunut sähköalan osaaja, jolle kokemus on karttunut esimerkiksi työssäoppimisen kautta. 

Tehtävään soveltuvilla henkilöillä tulee olla takataskussa työhön relevantti sähköalan koulutus ja halukkuutta kehittyä sähköalan todelliseksi mestariksi. Työ itsessään on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä, joten olethan valmis työskentelemään normaalien toimistotyöaikojen ulkopuolella. Persoonan puolesta emme oleta, että olet small talkin kruunaamaton kuningas, mutta toivomme sinulta kuitenkin positiivisuutta, sosiaalisuutta ja halukkuutta olla tärkeä osa tiimiä.

Kiinnostuitko?

Rekisteröi itsesi hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi  ja hae tätä tehtävää niin pian kuin mahdollista. Käsittelemme hakemuksia jatkuvalla syötöllä ja oikeille henkilöille saattaa löytyä töitä nopeallakin aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Esko Saurio (040 647 2205 – esko.saurio@manpowergroup.fi) ja Hannu Pelli (040 193 0347 – hannu.pelli@manpowergroup.fi)