(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja tuotantoon Framery Oy:lle
Framery Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä työtiloja, jotka lisäävät onnellisuutta työpaikoilla. Framery perustettiin vuonna 2010 ja sen tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia maailman johtavien brändien toimistoissa. Framery on yksi Suomessa nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Etsimmekin nyt Frameryn Sarankulmassa sijaitsevaan energiseen ja nuorekkaaseen, jatkuvasti kasvavaan tuotannon tiimiin reipasta ja tarkkaa
SÄHKÖTYÖTURVAKORTILLISTA TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin tuotannon tehtäviin suomalaisten innovaatiotuotteiden pariin.

Sähköosaston tehtävässä kytket, asennat sekä testaat valmiita sähkökomponentteja. Käsiesi läpi menee kaikki tuotteisiin tuleva sähkölaitteisto ja vastaat myös niiden asentamisesta lopputuotteeseen. Vaikka tässä tehtävässä tarvitsetkin sähkötyöturvakortin - ei sinun tarvitse olla koulutukseltasi sähköasentaja. Toivomme sinulta jonkinlaista sähkö/elektroniikka-osaamista/kokemusta. Tarvittaessa sähkötyöturvakortti voidaan kouluttaa myös ennen työn alkamista. Edellä mainitun lisäksi sinulla tulee olla tarkka työote ja näppärät kädet - jotta voit menestyä näissä tehtävissä. Työpaikka sopii hyvin myös työuransa alussa olevalle tekijälle eikä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ole välttämätöntä. Aiemman kokemuksen esimerkiksi tuotannon tai rakennusalan työstä katsomme kuitenkin eduksesi. Jos puu tai lasi materiaaleina ovat ennestään tuttuja, laskemme myös sen eduksesi. Tärkeintä kuitenkin on, että olet huolellinen ja ahkera työntekijä, jolta löytyy korkea työmotivaatio ja pystyt sitoutumaan tehtävään. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään ja sinulla on takanasi osaavan tiimin tuki.

Frameryllä työtä tehdään hyvässä porukassa, hyvällä fiiliksellä. Työpaikalla on loistava yhteishenki, joten pääset osaksi tätä mukavaa ja rentoa työporukkaa. Työtä tehdään siistissä ja viihtyisässä tehdasympäristössä kahdessa vuorossa arkisin klo 6-22 välillä. Frameryn kattavat henkilöstöedut, kuten työvaatteet, henkilöstökahvilan palvelut sekä kerho- ja saunatilat ovat lisäksi käytössäsi. Kattavien etujen lisäksi kuulut myös heti työsuhteen alusta tuotantopalkkioiden piiriin.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa toistaiseksi voimassaolevana (VAKITUISENA) vuokratyösuhteena, mutta 6kk jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä yrityksen omille kirjoille. Framery tarjoaa mielenkiintoisen työn innovatiivisten tuotteiden parissa, sekä antaa sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena.

Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä saa Adeccon Tampereen toimistolta Jani Karjalainen 050 444 4480, jani.karjalainen@adecco.fi.