(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, Toijala
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa asiakasyrityksemme palvelukseen Toijalaan ja sen lähiympäryskuntiin.

Työtä tehdään pääasiallisesti puurakenteisissa uudisomakotitaloissa.

Toivomme hakijalta työhön soveltuvaa ammattitutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta alalta. Etsimämme henkilö on hyvän työmotivaation omaava sekä kehittymishaluinen sähköalan osaaja.

Voimassa olevat työturva-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskortit sekä EA1 työllistymisen edellytys. Auton käyttömahdollisuus plussaa, sillä työ saattaa olla reissutyötä kohteiden sijainnista riippuen.

Työn aloitus elo-syyskuussa 2018 vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Kiinnostuitko? Jätä siis hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa katja.metsakyla@workpower.fi.