Sähköasentaja teollisuuteen
Fazer Makeiset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Sähköasentaja teollisuuteen, Fazer Makeiset

Haluatko olla osa Fazerin tiimiä, jossa työsi on ilahduttaa, joka päivä? Haemme juuri sinua vakituiseen työsuhteeseen, teollisuussähköasentajaksi, vastaamaan tuotannon sujumisesta Fazerin makeistehtaalla Vantaalla.
Teollisuuden sähköasentajan vastuulle kuuluu koneiden ja laitteiden jokapäiväinen ylläpito, sähköhuollot sekä vikatilanteiden selvitys. Sähköasentaja on osa suurempaa moniosaajatiimiä, jonka vastuulla on pitää koneet ja laitteet hyvässä ja turvallisessa kunnossa.
Sähköasentaja tekee töitä sesongin mukaan tehtaan ollessa käynnissä sekä mahdollisilla huoltoseisakeilla, työ on vaihtelevaa 3-/5-vuorossa tehtävää työtä (40h/vko).

Miksi Fazer?
Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan erinomaisiin suorituksiin.
Fazer tarjoaa sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun. Pääset kehittämään tekemistäsi edelleen ja opit osaavilta kollegoilta varmasti myös itse uutta.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin
Tuotantolaitoksen laajuus tuo oman haasteen tehtävään, konekanta sisältää paljon logiikka (Siemens S7) sekä taajuusmuuttaja (ABB) asennuksia. Sinulla on kokemusta teollisuuden asennuksista ja vikojen etsinnästä Itsenäisesti. Kokemus elintarvikealalta on hyödyksi, sillä toimintatavat, työturvallisuus ja elintarviketurvallisuus tulee olla aina ykkösenä mielessä.
Tehtävässä sinun tulee suoriutua asennuksista itsenäisesti sekä osana isompaa tiimiä, olethan avoin uusille ideoille ja työtavoille. Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee kestää hektisen työympäristön painetta, muistaa priorisoida ja saada koneet tuottamaan.
Suomen kielen taidon lisäksi tehtävässä vaaditan hieman englannin kielen taitoa, jotta huolto- ja korjausohjeisiin pystyy perehtymään.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 25.10.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adecco Finland Oy:n Arttu Niemelä, 050 444 4477 / arttu.niemela@adecco.fi

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/
Northern Magic. Made Real.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393934
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Arttu Niemelä (arttu.niemela (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Vantaa