(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme asiakkaallemme Bronto Skylift Oy:lle Poriin ammattitaitoista sähköasentajaa teollisuuteen.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on osallistua koneenrakennukseen sähkötöiden osalta. Työskentelet asiakkaan hallilla osana kokoonpanotiimiä ja vastaat koottavan tuotteen sähköistyksestä. Työ on pääasiassa päivävuoroa, mutta mahdollisuus 2-vuorotyöhön on toivottavaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- kokemusta vastaavanlaisesta työstä
- voimassaolevaa sähkötyöturvallisuuskorttia
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta.

Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi koneenrakennuksesta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa haastattelun yhteydessä. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. 

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
Leena Saari
044 565 4343
leena.saari@workpower.fi