(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haemme asiakkaallemme sähkö- ja automaatioasentajaa voimassa toistaiseksi olevaan työsuhteeseen kunnossapitotehtäviin

Työtehtävässä varmistat tuotantolaitteiston mahdollisimman hyvän käytettävyyden ja selvität häiriötilanteita. Odotamme, että sinulla on sähkö- ja automaatioasentajan ammatillinen koulutus. Eduksi katsotaan, että olet kartuttanut kokemustasi jonkin verran ja et pelkää liata käsiäsi, koska työ sisältää myös mekaanista kunnossapitoa. Huomioimme myös hakijat, joiden kokemus on vielä vähäisempää, mutta asenne sitäkin timanttisempaa.

Toivomme hakijalta:

  • Sähkö- ja automaatioasentajan perustutkintoa
  • aikaisempaa kokemusta asennus-/huoltotehtävistä
  • valmiutta 2-vuorotöihin
  • täsmällisyyttä ja huolellisuutta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen työpaikan etuineen, joihin kuuluvat mm. hyvä työterveyshuolto, ohjaava esimies, huippuhyvä tiimihenki ja kilpailukykyinen palkka. Pidämme hyvän huolen työntekijöistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Olemme jo pitkään kehittäneet työturvallisuutta, josta meillä pitävät huolen kaikki työntekijämme yhdessä - sinäkin.

Työsuhde alkaa määräaikaisella sopimuksella, mutta sen jälkeen on erinomainen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen.

Heräsikö jotain kysyttävää? Otahan rohkeasti yhteyttä Baronalta: Tuomas Kuparinen puh. 050 343 0289 tai tuomas.kuparinen@barona.fi

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.