(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Haemme Hollolaan sähköasentajaa teollisuuteen sähkökokoonpanon tehtäviin.

Tehtävääsi kuuluvat sähkölaitteiden kokoonpanotyöt asiakkaamme tuotantotiloissa. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle hieman työkokemusta hankkineelle sähköalan tai automaatioasentajan koulutuksen saaneelle henkilölle.

Tehtävään soveltuvalta henkilöltä toivotaan:

  • sähköalan peruskoulutusta
  • kehittymishalua
  • reipasta asennetta työntekoon
  • tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Työt alkavat sopimuksen mukaan jo helmikuun aikana. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hollolassa. Etsimme paikkaan pitkäaikaista tekijää ja hyvälle tekijälle paikassa on myös erinomainen mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen.

Täytäthän hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa barona.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja töiden aloitus sovitaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia tehtävään sähköpostitse.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.