(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haemme Lahden talousalueelle sähköasentajaa teollisuuteen.

Tehtävääsi kuuluvat sähkölaitteiden kokoonpanotyöt kuvien perusteella. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle hieman työkokemusta hankkineelle sähköalan koulutuksen saaneelle henkilölle. Sinulla voi olla tausta myös elektroniikka-alan tuotantotyöstä.

Edellytämme:

  • sähköalan peruskoulutusta
  • kehittymishalua
  • reipasta asennetta työntekoon
  • tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Tarjoamme:

  • mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen hyvässä yrityksessä
  • kehittymismahdollisuuden sähköalalla

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa barona.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia tehtävään sähköpostitse.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.