Sähköasentaja teollisuuteen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.
 
Haemme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa teollisuuteen Tampereelle. 
 
Toivomme hakijoilta reipasta ja ripeää työskentelyotetta sekä sähköalan koulutusta. Tehtävässä edellytetään jonkin verran aiempaa sähköalan kokemusta ja kokemus kone/teollisuussähköasennuksesta katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia ne).
 
Työtä tehdään 2-vuorossa ja palkkaus määrittyy kokemuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267561
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite