(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja teollisuuskohteeseen
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haemme nyt Kilpilahteen ammattitaitoista sähköasentajaa! Tehtäviisi kuuluvat petrokemian- ja muoviteollisuuden monipuoliset sähkökunnossapito- ja huoltotehtävät. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään vakituiseen, mukavasti haastavaan ja kehittyvään tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on ennestään sähköalan koulutus, kykenet itsenäiseen sekä oma-aloitteiseen työskentelyyn ja omaat muutaman vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Eduksi katsomme:

  • Sähkösaattoasennusten työkokemus
  • Käyttöönottomittausten perustuntemus
  • Kiinteistöjen sähköasennusten työkokemus
  • Mekaaninen osaaminen
  • Looginen ajattelutapa ja hyvät vianhakutaidot
  •  ATEX-määräyksien tuntemus

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä sähkö- ja automaatiokunnossapidon palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja antaa Caverionilta Kasper Partanen, p. 050 563 8867 tai kasper.partanen@caverion.com.

Hae tehtävää 17.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.