(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja teollisuuskiinteistöihin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Oletko vuorovaikutustaitoinen ja innokas tekijä vailla uusia tuulia? Haemme nyt motivoitunutta sähköasentajaa asiakaskohteisiimme vaihteleviin ja monipuolisiin sähköasennuksiin Pietarsaaren alueelle. Asiakaskohteet ovat mm. teollisuuskiinteistöjä, julkisia rakennuksia ja tehtaita. Asentajan vastuulla ovat kiinteistöjen sähkölaitteiden asennukset, kunnossapito ja huolto.

Tarjoamme sinulle:

  • osaavan tiimin tuen matkalla alan ammattilaiseksi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan oikeaa asennetta työntekoa kohtaan ja sähköasentajan koulutusta, sekä hieman jo työkokemusta alalta. Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Conny Åbonde p. 050 463 1167 ja yksikönpäällikkö Jan Finell p. 040 843 7841. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 21.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.