(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja teollisuuskiinteistöihin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Etsimme nyt sinua oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sähköasentaja! Työpäiväsi täyttyvät teollisuuskiinteistöjen sähkölaitteiden kunnossapito- ja huoltotehtävistä. Tehtävä sisältää vianhakua sekä korjaus- ja ennakkohuoltotehtäviä.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä tarvitaan oikeaa asennetta työntekoa kohtaan ja sähköasentajan koulutusta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden kiinteistöjen sähkö- sekä automaatiojärjestelmistä. Teemme korkean paikan työt nostimilla ja pystytkin työskentelemään sen mukaisesti.

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä sähkö- ja automaatiokunnossapidon palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Mikael Palosaari, p. 050 357 5414.

Hae tehtävää 26.9.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.