(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, teollisuus
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Etsimme asiakkaallemme rekrytointitoimeksiantona ammattitaitoista sähkösentajaa juomapakkaustehtaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat juomapakkaustehtaan tuotantolinjan ylläpidon varmistaminen sähkövikojen osalta, joten pääset toteuttamaan monipuolisesti sähkö- ja automaatio-osien kunnossapitoa ja korjausta. Lisäksi osa toimenkuvaasi on muun muassa sähköasennuksien tekninen tarkastus ja tekninen yhteistyö ulkopuolisten toimijoiden kanssa.

Menestyäksesi tässä tehtävässä, sinulla tulee olla aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, sekä sähköpätevyydet 1kV asti. Edellytämme sujuvaa sähkökaavioiden lukutaitoa sekä riittävää osaamista niiden tekemiseen. Myös sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämättömyys.

Eduksi luemme Devicenet ja Ethernet tiedonsiirtoväylien, sekä taajuusmuuttajien tuntemuksen. Olethan hakijana oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisukykyinen henkilö, jolle päätöksenteko ei tuota tuskaa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisten etujen lisäksi monipuolisen ja haastavan työn nopeasti kasvavassa kansainvälisessä yhtiössä. Paikassa sinulla on hyvät mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta työsuhde valitulla henkilöllä tulee olemaan vakituinen asiakkaamme kirjoilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela numerosta 0504648493, arkisin klo 12-13.