(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (teollisuus)
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Etsitkö itsellesi vakituista työsuhdetta sähköalalta teollisuuden parista? Haemme nyt valtakunnallisesti sähköasentajia rekrytoitaviksi teollisuuden sähköasennus - ja kunnossapitotehtäviin. Valitut työntekijät tulevat työllistymään suoraan yhteistyökumppanimme kirjoille.

Yrityksen tilauskanta on maailmanlaajuista, joten odotamme sinulta matkustusvalmiutta sekä vaadittavaa kielitaitoa. Pääosa työtehtävistä suoritetaan kuitenkin pääsääntöisesti Suomessa. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta teollisuuden sähköasennus - ja kunnossapidon tehtävistä sekä soveltuvaa alan koulutusta. Asenteesi kuitenkin ratkaisee!

Tartu heti toimeen ja hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi Kerro hakemuksessasi tarkasti kokemuksestasi ja millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Kutsumme haastatteluun jo haun aikana.

Lisätietoja voit tiedustella: Tmsto p. 0400 236 288

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.

Carrot - meillä on töitä