(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja teollisuuden kunnossapitoon
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään sähköasentajaa teollisuuden kunnossapitotehtäviin. Työt pitävät sisällään teollisuuden sähkökunnossapitotehtäviä, vianmääritystä sekä teollisuuskoneiden korjaustehtäviä. Kyseessä on määräaikainen vuokratyösuhde (6-8 kk), jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakkaamme kirjoille. Töitä tehdään 2-vuorossa ja työt alkavat sopimuksen mukaan sitten, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Edellytämme sinulta:

- Sähkö-/automaatioasentajan koulutusta
- Työkokemusta sähkö- ja kunnossapitotöistä
- Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- Kuvienlukutaitoa
- Ja mahdollisuutta sitoutua työhön pitkäksi aikaa
- Voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

- Ammattitaitoasi vastaavan palkkauksen
- Monipuolisen ja haastavan työn
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä
urallasi
- Ja osaavan tiimin tuen.

Jätäthän hakemuksesi Adeccon verkkosivujen kautta ja kerro vapaamuotoisesti osaamisestasi ja tämänhetkisestä tilanteestasi. Hakuaika päättyy 8.11.2020. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Olli-Matti Niskanen, puh. 040 570 5917 / olli-matti.niskanen@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.