(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, teollisuuden kunnossapito
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja motivoitunut sähköalan ammattilainen? Haemme nyt asiakaskohteeseemme elintarviketeollisuuteen kunnossapidon sähköasentajaa. Hae heti mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Osallistut koko tehtaan kunnossapitoon ja näin päiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Pääset osallistumaan kpl tavara automaatioon ja prosessiautomaation ylläpitoon.  

Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävään edellytetään sähköasentajan koulutusta ja kokemusta sähköasennustöistä. Eduksi katsomme kokemuksen teollisuuden kunnossapidon sähkö- ja automaatioasentajan tehtävistä. Kykenet itsenäiseen työhön ja sekä sinulta löytyy tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Jarkko Oikarinen, puh. 040 547 2419. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Oyj ja prosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse rekrytointikonsultti Tiina Sandell puh. 040 307 5109.

Hae tehtävään 27.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.