(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja / tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019
Haemme nyt ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA / TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Nokialle.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Työssäsi huolehdit sähköasentajan sekä taloteknisen kiinteistönhoitajan tehtävistä vaativissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme Nokian alueella. Tehtäviisi kuuluu kiinteistön sähköasennukset sekä erilaiset kunnossapito- ja huoltotehtävät, joiden parissa työskentelet ammattilaisen ottein. Työaika on arkipäivisin klo 7-16. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.


Edellytämme hakijalta sähköasentajan pätevyyttä. Myös työturva-, tieturva- ja tulityökortti sekä EA-kurssit katsomme eduksesi.  Myös aikaisempi työkokemus taloteknisestä kiinteistönhoidosta sekä toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemus katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää peruskuntoa, asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman auton käyttöä. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, mutta pystyt kommunikoimaan asiakaspalvelutilanteissa myös englanniksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!
Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 30.8.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -